Lägre bränsleförbrukning och bättre motorprestanda – lätt fixat!

Har du hört talas om chiptrimning? Inte? Det kallas också för motoroptimering och innebär att man ökar motorns prestanda och vridmoment. För det mesta är detta också förknippat med en högre bränsleförbrukning, men det behöver inte vara så. Med optimering kan man göra motorn både mer miljövänlig och minska bränsleförbrukningen – så att motorn fungerar bättre i sina olika funktioner.

Motoroptimering i Stockholm

Är du redo för motoroptimering? Att få ut det där lilla extra, kraftfulla och spännande ur motorn?

Det finns flera verkstäder som kan trigga din motor till högre prestanda. Om du söker en verkligt professionell motoroptimering Stockholm kan du vända dig till specialister som Biltronix. De är dynamiska och mycket skickliga, dessutom har de lång erfarenhet i branschen. Hos Biltronix kan du få en motoroptimering som ger dig både körglädje och lägre bränsleförbrukning. De har också ett utmärkt sätt att arbeta med dig som kund genom att fungera både som rådgivare och utförare. Flera fina tjänster finns i verkstaden och det är enkelt att kontakta dem och fråga mer.

Miljövänligt utförande

Bilbranschen är full av kemikalier och en ökad miljömedvetenhet är nödvändigt. Biltronix tar ett stort ansvar för att både bilvård och service ska lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt, eller inget alls när det går. Man använder miljövänliga produkter och alternativt bränsle. Källsortering är naturligt och företaget genomsyras av att vara en del i framtidsarbetet för vår miljö. Vid val av verkstad bör du även väga in kriterier som miljövänlighet.

Kontrollera din försäkring

Tänk på att om du ska utföra en motoroptimering behöver du kontrollera villkoren i din försäkring. Vid en skada eller om du krockar med din modifierade motor kan det vara så att försäkringen inte gäller. Den kan gälla om modifieringen har verkställts av ett certifierat företag eller av biltillverkaren, men kontrollera detta för säkerhets skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *