Svensk catering i Uppsala

Behöver du catering till ditt event i Uppsala men är trött på alla komplicerade menyer? Svensk husmanskost har kommit tillbaka på menyn och den är där för att stanna. Därför väljer allt fler cateringföretag och restauranger att rikta in sig på just svensk mat. Så om du vill hitta mer information om Svensk catering uppsala bör du fortsätta att läsa.

Den svenska husmanskosten

Husman kanske är något som under längre tid inte klingade så fint. Det var mycket kött och fett, överlag definierades svensk husmanskost av att vara väldigt tung och mättande. Men det som inte nämndes var de väldigt raffinerade smakerna, och de olika spännande råvarorna, som nu har seglat upp på menyerna igen. Husman har blivit en modefluga, men vi tror att den är här för att stanna. Att använda sig av husmanskost i catering är en hit, oavsett om det är för en inhemsk publik eller om det är vid ett internationellt event. Svenskar känner igen och är stolt över bra husman, medan internationella gäster får möjlighet att prova på vår mångsidiga matlagningskultur. Oavsett vem som kommer till ditt event i Uppsala så kan vi garantera att svensk catering är ett toppenval.

Vilken catering i Uppsala?

Nåväl, har du bestämt dig för att beställa catering från Uppsala med ett svenskt tema, så återstår bara att finna det rätta företaget som kan leverera till dig. Genom att ha avgränsat till ett visst tema på maten kommer du inte ha några problem med att snabbt hitta det cateringföretag som passar just dina behov. Beroende på om du har några specialbeställningar eller ej så kan du höra av dig till företaget om dessa behov. Och var inte orolig för att inte vegetarianer ska kunna äta husman, det finns gott om vegetariska alternativ att avnjuta, både för köttätaren och växtätaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *