Renovera grannens fasad i Stockholm

För den som är intresserade av att börja tjäna ett extra knäck utan att röra sig långt ifrån huset, fråga om grannen är intresserad av att betala för att du ska renovera deras fasad i Stockholm. Att renovera fasad i Stockholm är ett smart sätt att tjäna pengar vid sidan om studier då ordervärdena allt som oftast brukar bli stora. När ordervärden är stora kan man få till goda marginaler om man är ekonomisk nog vid inköp av material samt kör ekonomiskt. I och med att du enbart behöver gå till grannhuset i Stockholm har du halverat dina omkostnader när du ska utföra fasadrenoveringen. Om du är tillräckligt smart kan du nog lista ut ett smart sätt att köpa material under marknadspriset.

Material för att renovera fasad Stockholm

När du ska införskaffa material är den första frågan vilket material ska du renovera fasad i Stockholm till? Om grannen är intresserad av en putsfasad så är det första steget att inhandla fasadputs och rätt verktyg och maskiner. Det kan bli en komplicerad entreprenad men det är någonting som du får räkna med om du ska arbeta med att renovera andras fasad Stockholm. Hade det varit enkelt hade alla gjort det! Om det är en träfasad så behöver du införskaffa träplankor samt målerifärg som klarar av erosion. Det brukar inte bli allt för dyrt och där behöver du inte mer verktyg än hammare, spik, målarpensel samt byggställning.

Stofix egenutvecklade tegelfasadsystem

Istället för att du ska stå och renovera dina grannars fasader så är det bättre att anlita Stofix för arbetet. De har utvecklat ett eget tegelfasadsystem som dessutom är ventilerat med extra stort utrymme för tilläggsisolering. Det gör att du som kund får möjlighet att spara in enorma kostnader på dina energikostnader som du annars hade lagt på att höja värmen i fastigheten.

Kontakta företaget direkt för ett skräddarsytt prisförslag så återkommer deras kontaktperson med en offert inom ett dygn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *